econt1

Econt – online you can

by

Еконт – онлайн можеш

Днес времето e най-скъпото на всеки човек и колкото по-лесно върши работата си, толкова по-бързо се развива и светът около него.

Основна цел на голяма част от услугите на Еконт е развиване на по-атрактивна онлайн търговия в България. Идеята е всичко днес да се случва бързо, лесно и удобно и да даваме решения на проблеми, които хората дори още не са открили като такива.

През последните години една от основните посоки на Еконт е скъсяване на разстоянието с клиентите – както физически, така и в онлайн пространството, откъдето започват повечето иновации днес.

С най-новите ни услуги клиентите вече не са ограничени от време и място и могат свободно да пазаруват.

Върни пратка

Клиентът вече може да пренасочи пратката си в посоката, която поиска – обратно към подател или към трето лице.

Всички възможни указания

Клиентите указват на куриера всичко, което искат да се случи с пратката им без ограничение в сложността на поръчката.

Преглед, тест и избор

Всеки има свободата да поръча онлайн каквото и колкото поиска. При това може да го тества, да избере желаното и да върне ненужното.

Платформите C2C (от клиент към клиент)

Компанията активно участва в развиването на онлайн търговията и чрез своите партньорства със сайтове, които използват C2C платформите. Техните клиенти могат да използват директно услугите на Еконт и отстъпки към тях.

Виртуален франчайзер

С него онлайн търговците използват присъствието си в мрежата, за да развиват бизнеса си без допълнителни вложения в офиси, персонал, техника и други. А техните клиенти получават още един бърз достъп до услугите на Еконт.

Доставка от и до Румъния и Гърция

С падането на границите Еконт усилено работи по развитието на единен регионален пазар с общи условия за доставка и бърза обмяна на стоки от и до Румъния и Гърция.

Tриъгълна логистика и складиране

Еконт – онлайн можеш

Ключов елемент за дистанционната търговия. Търговците са свободни от реални физически наличности в складовете си и единствено изпращат пратки.