first-online-solutions-cover

Sponsorship from First Online Solutions

by

First Online Solutions е бързоразвиваща се международна IT компания, която към днешна дата разполага с офиси и служители, разположени на няколко континента. Основана в Лондон, фирмата стартира дейността си в България преди 5 години от малък офис във Варна с екип от едва няколко души. Днес във варненските офиси на First Online Solutions работят повече от 300 висококвалифицирани специалисти в областта на информационните технологии, маркетинга, финансите, продажбите и човешките ресурси.

IT отделът на First Online Solutions е съставен от опитни професионалисти с многогодишен опит в индустрията. Екипът ни се гордее със специалисти в iOS и Android Application development, PHP и HTML програмисти, Front End Developers, графични дизайнери и други. Същевременно мениджмънтът осъзнава постоянната нужда от създаването и развитието на нови качествени кадри. Ето защо предоставя привлекателни възможности за реализация на млади и все още неопитни специалисти, привличайки кадри не само от Варна, а от цялата страна.

SEO отделът е също един от ключовите за компанията и нейните успехи в популяризирането както на собствените фирмени брандове, така и на брандовете на нашите клиенти. Постоянно променящият се модел на работа на интернет търсачките и социалните мрежи, както и динамичното им потребление от страна на аудиторията, са не само предизвикателство, но и стимул за развитието и усъвършенстването на SEO екипа на First Online Solutions.

Кол центърът на First Online Solutions е може би най-динамично растящият отдел на компанията. Всеки месец отделът се разширява с нови качествени и мотивирани специалисти, които имат опит в продажбите. Нуждите на клиента се поставят винаги на първо място, а нашата основна цел е да подходим с отговорност и разбиране към тях.

Маркетинг отделът на First Online Solutions се грижи за подготовката и реализацията на интегрирани маркетинг кампании, които успешно популяризират както нашите услуги и продукти, така и тези на нашите клиенти. Брандовете, които компанията е създала и наложила за своята сравнително кратка история на пазара, са добили известност именно благодарение на всеотдайната работа и творчески идеи на екип „Маркетинг и реклама“.

Всеотдайната работа на всички тези отдели заедно допринася за стабилните позиции на First Online Solutions на българския и международен пазар за онлайн услуги и информационни решения вече 5 години. Добрата работна среда и високият професионализъм правят компанията не само желан делови партньор, но и предпочитано работно място както за млади специалисти, така и за опитни професионалисти.