First Online Solutions спонсор на Varna Startup Weekend

by

First Online

First Online Solutions е международна ИТ компания с офиси и представителства на различни точки на света. Офисът на компанията във Варна е открит преди четири години, а екипът по това време е едва няколко души. За тези четири години фирмата търпи постоянно развитие, разраствайки се постоянно и предлагайки работа във Варна на специалисти в различни сфери на информационите технологии. Днес във варненските офиси на First Online Solutions работят повече от 300 души структурирани в ключови отдели на компанията.

ИТ отделът на First Online Solutions е съставен от опитни професионалисти в областта на компютърните технлогии и програмиране с многогодишен опит в индустрията. Компанията осъзнава нуждата от развиването на качествени кадри и затова редовно дава шанс реализация на млади и все още недоказали се ИТ специалисти, предоставяйки им възможността да работят по специалноста си, а по този начин да разкрият и развият своя потенциал. Нашият ИТ екип може да се похвали, че притежава специалисти по iOS и Android Application development, PHP и HTML програмисти, Front End Developers, графични дизайнери и други.

Отделът за Оптимизация / SEO е един от възловите за компанията, който постоянно нараства, а към него се добавят нови качествени служители с ентусиазъм за кариерно развитие и желание за професионално и кариерно развитие. За отрицателно бързо време SEO отделът на компанията постигна успешни резултати в сферата на интернет оптимизацията и донесе печелба и допълнителна популярност и разпознаваемост, както за фирмените брандове така и за брандовете на нашите клиенти. Постоянно променящият се модел на работа на интернет търсачките и социалните мрежи и динамичният стил на тяхното потребление от аудиторията са допълнителен стимул за отдела по оптимизация на First Online Solutions да се развива и открива нови, по-качествени методи за изпълнение на своята работа.

Контакт центърът на First Online Solutions е може би най-бързо разстящият отдел на компанията, а в него се откриват постоянно нови работни места за комуникативни и качествени специалисти, които имат опит в продажбите. Нуждите на клиента се поставят винаги на първо място, а нашата основна цел е да подходим с отговорност и разбиране към неговите нужди. Философията на отдела е не да гледа на клиентите ни като средство за печелба, а като приятели, които търсят нашата помощ и чието желание се стремим на удовлетворим на всяка цена.

Маркетинг отделът на First Online Solutions се грижи за изготвянето и прилагането на стратечески маркетинг кампании, които успешно популяризират, както нашите услуги и продукти, така и тези на нашите клиенти. Брандовете, които компанията е създала и наложила въпреки своята относителна новост на пазара, са добили известност благодарение на всеотдайната работа и оригиналните идеи създадени в отдел „Маркетинг и реклама“ на First Online Solutions.